Feestzaal Villa Scaldis

Gelegen in het landelijke kader van de Scheldevallei, in de sympathieke gemeente Spiere-Helkijn, is 'Feestzaal Villa Scaldis' stilaan een gevestigde waarde aan het worden wat betreft familiefeesten en recepties.

De ontvangst en bediening gebeuren steeds in een huiselijke, familiale sfeer zodat alle genodigden zich onmiddellijk thuis voelen en van begin tot einde van het feest kunnen genieten.

In de 2 zalen, die totaal van elkaar verschillen qua inrichting, is het steeds genieten van een eerlijke keuken waarin al onze gerechten bereid zijn met dagverse producten. Daarbij spelen de eigen inbreng en de ervaringen opgedaan in diverse gerenommeerde binnen- en buitenlandse restaurants een belangrijke rol.

Feestzaal Villa Scaldis Nieuwe zaal Villa Scaldis
Feestzaal Villa Scaldis

We maken graag een voorstel op maat voor uw feest

Contacteer ons voor een afspraak en we maken een voorstel op maat van uw wensen en uw budget.

Contacteer ons

Onze Feestzalen

kleine zaal, grote zaal of combinatie

Gallery 01

De kleine zaal biedt een gezellige, huiselijke sfeer.

Gallery 02

zonnig terras

Gallery 03

zuidgerichte tuin

Gallery 04

De grote zaal is geschikt voor 65 personen zittend (klassieke opstelling met ronde tafels), voor recepties en walking dinners kunnen er 100 personen terecht.

Gallery 05

Capaciteit van 120 tafelgasten of 195 staande genodigden.

Gallery 06

u mag rekenen op een uitstekende service

Gallery 07

De kleine zaal heeft een maximale capaciteit van 30 pers, zittend, aan een lange tafel. Voor een receptie of walking dinner is er plaats voor 50 personen

Gallery 08

Dankzij een verbinding tussen de kleine en de grote zaal kan de capaciteit uitgebreidt worden met zittend 25 personen, rechtstaand 45.

Tevreden gasten